U wilt een tuin

U wilt een tuin, hoe gaat dit in zijn werk?

Ten eerste, wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de website van de ATV Loolaan. Misschien bent u al eens over ons tuincomplex gewandeld. Misschien heeft u al mensen gesproken die in een tuin aan het werk zijn. Misschien overbodig om te noemen, maar veel tuinleden zeggen achteraf dat ze de hoeveelheid werk die een tuin met zich meebrengt, hebben onderschat. Voordat u lid wordt, bedenk goed of u wel de tijd en energie wilt steken in een tuin om deze in te richten, netjes te houden en te zorgen dat het tuinhuisje goed blijft.

De ATV Loolaan is aangesloten bij de Haagse Bond. Dit is in Den Haag de overkoepelende organisatie voor amateurtuinverenigingen. U dient zich allereerst aan te melden bij de Haagse Bond en het inschrijfgeld te voldoen. Op hun website leest u precies wat u moet doen: https://www.haagsebond.nl/

Bij de ATV Loolaan worden op een aantal geplande momenten in het jaar de dan beschikbare tuinen verkocht, de verkoopmomenten. Wanneer u ingeschreven bent bij de  Haagse Bond komt u op het eerstvolgende “verkoopmoment” naar ’t Trefpunt (ons clubhuis op het tuincomplex) om u aan te melden als kandidaat-lid van de ATV Loolaan. Daarbij neemt u uw lidnummer van de Haagse Bond en bewijs van betaling mee, die heeft u nodig.

Voorafgaand aan de verkoop is er gelegenheid de beschikbare tuinen te bezichtigen. Er wordt een wachtlijst gehanteerd, waarbij geldt dat de langst ingeschreven persoon bovenaan staat en het eerste recht heeft op een tuin. Tijdens een verkoopmoment kunnen alle aanwezige kandidaat-leden hun voorkeur voor één tuin aangeven, per tuin wordt gekeken wie de hoogste op de wachtlijst is, deze persoon kan de tuin overnemen.

Kom vooral naar één van de verkoopmomenten voor informatie over het hebben van een tuin en wat lid zijn van de ATV Loolaan nog meer inhoudt.

Beschikbare tuinen

Bij ATV Loolaan zijn er per jaar een aantal momenten geprikt waarop de verkoop van de beschikbare tuinen plaatsvindt. Op deze momenten kunnen geïnteresseerden zich aanmelden als kandidaat-lid en zijn de tuinen die beschikbaar zijn te bezichtigen. Tevens wordt voor kandidaat-leden en geïnteresseerden informatie gegeven over het hebben van een tuin en wat de vereniging van haar leden verwacht.

De verkoop vindt plaats in ’t Trefpunt, aan de IJsclubweg 5 in Den Haag.

Deze pagina wordt bijgewerkt voordat verkoopmomenten plaats vinden. Hierop is te zien welke tuinen beschikbaar zijn en wanneer deze bezichtigd kunnen worden.

Datum en tijd start verkoop in ’t Trefpunt:Open tuin vanaf:Beschikbare tuin plus link naar taxatierapport:
Zaterdag 28 maart
10:30 uur

Verkoopmethode wegens Coronavirus aangepast.
09:00 uurTaxatie tuin 26 – VERKOCHT
Youtube video
Taxatie tuin 110 – VERKOCHT
Youtube video
Taxatie tuin 82 – VERKOCHT
Youtube video
Vrijdag 5 juni
20:00 uur

Verkoopmethode wegens Coronavirus aangepast.
18:30 uur
Zaterdag 18 juli
10:30 uur
09:00 uurTuin 065 – Taxatierapport
Tuin 093 – Taxatierapport
Tuin 104 – Taxatierapport
Zaterdag 19 september
10:30 uur
09:00 uur
Zaterdag 21 november
10:30 uur
09:00 uur