Copy

Nieuwsbrief December 2018


In uw browser bekijken

Wij vormen de redactie van de Nieuwsbrief.


Ons voornemen is de communicatie binnen de vereniging te bevorderen en dat doen wij door de Nieuwsbrief nieuw leven in te blazen. Ons streven is de Nieuwsbrief 6x per jaar uit te geven en als de actualiteit daarom vraagt een extra uitgave. De volgende en eerste editie  van 2019 zal in de laatste week van februari verschijnen, vervolgens in de laatste week van april, juni, augustus, oktober en december.
Onze eerste vraag aan u is, help ons !!
Dat kan op allerlei manieren:
Meld je aan als correspondent, fotograaf, start een column, ontferm je over een rubriek, etc. Kortom help ons om van de Nieuwsbrief een succes te maken 
Wijs ons op zaken, rubrieken, die je graag in de Nieuwsbrief leest.  Kortom denk mee.
Vooralsnog verschijnen we onder de naam Nieuwsbrief. Wij roepen onze lezers op om ons suggesties te doen voor een nieuwe naam.
Ons mailadres is: nieuwsbrief@atvloolaan.nl
De redactie

Van de Bestuurstafel

Beste tuinleden,
onlangs heeft het Bestuur weer een Bestuursvergadering gehad. Op deze avond zitten de bestuursleden samen om de inkomende stukken door te nemen, te discussiëren over lopende zaken en overige zaken.
 
Er is besloten om extra prikkeldraad te gaan spannen aan de kant van de Anna van Saksenlaan (complex 1). Het doel hiervan is om het insluipers of inbrekers moeilijker te maken om het complex te betreden. Tevens zijn wij in het proces om de ledenadministratie en de tuinadministratie te digitaliseren. Hiervoor wordt een werkgroep opgericht om dit met het nieuwe tuinseizoen werkende te hebben.
 
Tot slot willen wij u uitnodigen op zondag 13 januari 2019 om 14:00 uur voor de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. 
U bent van harte welkom in het clubhuis!
 
Fijne Feestdagen en een goed 2019 voor u allen toegewenst met veel tuinplezier!
 
Het Bestuur

 
Activiteiten

 
In ons gezellig verenigingsgebouw worden diverse activiteiten georganiseerd, o.a. Bingo.
De eerste is op 25 januari en de volgende op 15 maart. 

De zaal gaat om 19.00 uur open.
 

Kandidaat-leden

 1. M.J.J. Lopez
 2. H.L. Goh
 3. L.v.d. Elst
 4. K.M. Kloer
 5. J.K. Ahlgren
 6. M. Krommenhoek
 7. D. Kruger
 8. H.J. van Rinsum
 9. J.A. Dekker
 10. K. Rahimi
 11. L.A. Tomassen
 12. D. Karyeli
 13. E. Prins
 14. S. Iravani
 15. R. Venghaus
 16. E.C. van Holstein

Werkbeurten

het is voorbij die mooie zomer, zo ook het werkbeurten seizoen 2018, een enerverend seizoen waarbij alle aanwezigen tuinleden een behoorlijke steentje hebben bijgedragen aan het onderhoud van de complexen.
Het is bekend dat de werkbeurten zijn opgedeeld in een aantal wekelijkse beurten waarbij een meewerkende werkmeester (man/vrouw) zorgdraagt voor het verdelen van de voorgestelde werkzaamheden en de benodigde gereedschappen.
Het is fijn zulke enthousiaste leden te hebben die deze functie willen vervullen, zelfs een oud tuinlid heeft deze taak al jaren op zich genomen. Bedankt.
Helaas hebben wij ook te maken met vacatures en ik doe met deze dan ook een oproep of u deze “taak” van werkmeester/ploegleider op zich wilt nemen, het is niet leeftijds gebonden, bent u 70 jaar of ouder dan kunt altijd een begeleidende rol innemen.
Een vereniging heeft de inzet van vrijwilligers hard nodig, meldt u aan!!!
 

Douwe van der Kooi
werkbeurten coördinator
 

Nieuwjaarsreceptie

 
Eén van de mogelijkheden om uw mede-tuinleden te ontmoeten is op de Nieuwjaarsreceptie in ons verenigings gebouw. U wordt uitgenodigd op 13 januari 2019 een toast uit te brengen op een ieders welzijn.
Aanvang 14.00 uur, afloop 17.30 uur.   Komt u ook?

 

KOMEN en GAAN

 
In het afgelopen jaar hebben wij weer een aantal nieuwe leden kunnen begroeten en van oude bekenden hebben wij, om diverse redenen, afscheid genomen.
 
Als nieuwe leden schreven wij in:
N.S. Smeding, 60                                       A. Verloop, 8
L. Triepels, 96                                            J.H. Kooijmans, 4
P. Felen, 112                                              A. Qais, 82
M.M. Veltkamp, 38                                     M.C. Krumeich-Philippi, 18
 
Nogmaals van harte welkom en wij hopen dat u zich spoedig thuis voelt binnen onze vereniging. Wij nodigen u uit om ons een mailtje te sturen waarin u en de uwen zich aan onze lezers voorstellen. Het zou leuk zijn als u daar een fotootje bij doet. In de volgende Nieuwsbrief, die eind februari 2019 zal verschijnen, zullen wij daar plaats voor inruimen.
Alvast bedankt! Ons adres is: nieuwsbrief@atvloolaan.nl

 
Afscheid namen wij van:
N. Willemsen-Krautsova, 60                      Dan Thu Nguyen, 8
P. van der Straten, 96                                I.H, Leertouwer, 4
W. Hartog, 112                                          G.J. de Jonge, 82
A. Veldhuizen, 38                                      T. van Gaans, 18
 

De Natuurtuin…
…u weet wel, dat stukje grond in de hoek van complex I met een kruidentuin, paddenpoel, bijenstal, een vlindertuin, in het voorjaar een stukje Keukenhof en een aantal bankjes. Een plekje welke door menig omwonende en werknemer van de omliggende kantoren zeer gewaardeerd wordt.
Met het verkrijgen van de gemeentelijke “Gulden Klinker” in de afgelopen jaren werd een ieders inzet beloond voor het onderhouden van de tuin. Dit jaar kregen wij te horen dat een nominatie voor de Platina Klinker in de lucht hing en ja hoor maandag 10 december jl kwamen alle genomineerde voor een klinker in een gezellige samenzijn bijelkaar. Ons team, helaas zonder mentor Jan Overduin en de meehelpende buurtbewoners Ineke en Wim, zaten op het puntje van de stoel toen de uitslag voor de Platina Klinker bekend werd: geen 3e, geen 2e maar de 1e prijs t.w.v. € 2250 een overweldigend gejuich zegt genoeg, GEWELDIG.
De inzet, zo ook de betekenis van Atv Loolaan en de Natuurtuin in het bijzonder, voor de omgeving werd met deze prijs tot uiting gebracht.

Like ATV Loolaan op Facebook             Volg ons op Twitter              Bezoek onze Website
Dit is de officiële nieuwsbrief van Atv Loolaan te Den Haag
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ATV Loolaan · IJsclubweg 5 · The Hague, 2593HH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp