Sinterklaas 1 december

Beste tuinleden,

Zoals aangekondigd in de laatste nieuwsbrief, bezoekt Sint samen met zijn Tuinpiet dit jaar ATV Loolaan. We gaan er voor alle (klein)kinderen van de tuinleden een leuke, feestelijke middag van maken!

Wat? Sinterklaasfeest ATV Loolaan
Wanneer? Zondag 1 december 2019 tussen 11.00 t/m 14.00 uur
Voor wie? (klein)kinderen van tuinleden in de leeftijd 0 t/m 8 jaar (ouder in overleg).
Kosten? 10 euro voor 1 kind, 7,50 voor een tweede kind, 5 euro voor een derde/meerdere kinderen.

Wanneer uw (klein)kind(eren) bij het Sinterklaasfeest aanwezig zijn, dan krijgen zij uiteraard een cadeautje van de Sint, is een kleine lunch inbegrepen (patat, limonade). Ook krijgen de (groot)ouders 1 consumptiebon. Daarnaast zorgt de organisatie voor een feestelijke aankleding en een bingo voor de kleintjes. Wilt u bij het Sinterklaasfeest aanwezig zijn? Aanmelden kan via de inschrijflijst in de kantine op zaterdagen. De inschrijflijst ligt vanaf 5 oktober in de kantine. Inschrijven kan tot en met 2 november. Betaling graag contant bij inschrijving. Graag ontvangen we bij inschrijving de volgende informatie:

Naam van uw kind/uw kinderen Is het een jongetje of een meisje?
Hoe oud is uw kind/zijn uw kinderen?
Hoeveel (groot)ouders zijn aanwezig?
Wilt u dat Sint uw kind(eren) persoonlijk toespreekt uit het grote boek? Zo ja, lever dan uiterlijk 25 november een tekstje aan bij Vicky via vicky.weits@gmail.com

Tot slot en wellicht ten overvloede: de Tuinpiet gaat met zijn tijd mee en zal roet- en tuinvegen hebben. Graag tot 1 december!

Namens de sinterklaasorganisatie,
Anna, Bep en Vicky