2 april 2022: Lentefeest

Veel leden hebben het misschien al via de app groep gehoord: een vraagje wie er blij te maken is met een overschot aan zaden is uitgegroeid tot een heus lentefeest! Dit zal plaatsvinden op 2 april vanaf 11 uur bij het clubgebouw. Wie heeft er nog zaailingen en zaden over? Breng ze graag tot 10:30 naar de kantine, met een label om welke plant het gaat, liefst met een kleine “plantpaspoort” met wat tips voor het opkweken of uitplanten.

Wie heeft er nog een plekje in zijn tuin voor groente, kruiden of bloemen? Kom dan graag een kijkje nemen, neem dan ook dozen of zakjes mee voor het transport. Of neem een van Dittes seed bombs mee, als je in je eigen tuin of in een boomspiegel in de buurt nog een kaal stukje grond wil vergroenen. Voor de jonge Loolaaners is er ook nog de mogelijkheid om creatief in actie te komen door stoepplantjes met krijt in scene te zetten – kinderen die meedoen krijgen een klein cadeautje.

Omdat op deze dag ook de eerste tuinovernamedag is, is er ook gelegenheid om met de kandidaatleden kennis te maken – wie weet kunnen ze die dag al aan de slag met zaaien of planten in hun nieuwe tuin! Zijn er nog meer vragen of ideeën? Wil je ook zaden of zaailingen weggeven?

Mail dan graag aan info@atvloolaan.nl!